We gebruiken cookies op deze website.

Ambiant vinyl

Ambiant vinyl vloeren mogen zeker niet ontbreken in jouw oriëntatie op een nieuwe vloer. Ambiant vinyl (ook wel zeil vloer genoemd) is namelijk een supermooie én praktische oplossing voor bijna elke ruimte. In huis, of op kantoor. Vinyl van Ambiant is verkrijgbaar in brede stroken (4 of 5 meter) waardoor in de meeste ruimtes naadloos gewerkt kan worden. Lees hier meer over de mooie en betaalbare vinyl vloeren van Ambiant en laat je inspireren. Kom vervolgens langs in een van onze filialen of maak een afspraak bij je thuis.

Waarom kiezen voor Ambiant vinyl?

Ambiant zelf noemt vinyl “de alleskunner” onder haar vloeren. En inderdaad: vinyl is super veelzijdig.

Qua looks – het materiaal is letterlijk in elk design uitvoerbaar – maar ook in toepassing; vinyl kun je voor bijna elke ruimte gebruiken. Daarbij is een vinyl vloer van Ambiant trendy en betaalbaar.

Laat je inspireren, hier op onze website, in een van onze filialen of met een stylist bij je thuis.

Maak een afspraak

Ambiant vinyl of toch pvc?

Wie zich oriënteert op een nieuwe vloer komt steevast voor de keuze te staan: Ambiant vinyl of toch Ambiant pvc.

Begrijpelijk, want vinyl en pvc lijken op elkaar. Sterker nog, het basismateriaal is hetzelfde: polyvinylchloride. Juist ja: pvc. En beide zijn zeer geschikt bij vloerverwarming. Toch is er een verschil, dat zie je en dat voel je.

Dat verschil zit ‘m in de bovenste en onderste laag van de vinyl vloer, deze zijn zachter. Hierdoor is Ambiant vinyl soepeler en zachter dan haar hardere en slijtvastere broer.

Nooit gedacht dat vinyl zo aangenaam zou zijn. Onze hele bovenverdieping is belegd met vinyl en onze kinderen spelen nu heerlijk op een comfortabele vloer.

Fam. de Vries

Leeuwarden

Ambiant vinyl: trendy decors

Waar ‘zeil vloer’ lange tijd een oubollig karakter had, heeft vinyl dat vandaag de dag nog allerminst. Zeker niet de vloeren van Ambiant.

Ambiant staat er bekend om trends en ontwikkelingen op de voet te volgen. Met een breed palet aan decors is er een Ambiant vinyl vloer naar ieders smaak, ook voor de trendvolgers onder ons.

Of je nu zoekt naar een fraaie visgraatvloer, stoere betonlook of sfeervol eiken; Ambiant vinyl is er in tal van dessins en tinten. Je ervaart ze in een van onze filialen. Zien we je binnekort?

Ja, ik kom naar een filiaal

Ambiant vinyl Supreme Beton

Op zoek naar een trendy betonlook? Bekijk dan eens de Ambiant vinyl Supreme Beton. Niet te onderscheiden van een echte betonvloer en uitgevoerd in zes fraaie grijstinten.
 

De Supreme beton heeft bovendien een textiele backing waardoor de vloer een egaliserende werking heeft. Verlijmen is niet nodig.

In de brochure van Ambiant vind je meer specifieke vloertypes. Kom naar een van onze winkels om ze écht ‘te voelen’ en te bekijken.

Ambiant vinyl vloer leggen

Zelf je Ambiant vinyl vloer leggen? Dat kan, maar dat is niet eenvoudig. Zeker niet in een ruimte met hoekjes, nissen of rondingen.

Het is niet voor niets dat de meeste mensen hun zeil vloer door een ervaren professional laten leggen. Het scheelt je veel tijd, frustratie en levert je gegarandeerd een mooie vloer op. De kleine investering die het vergt ben je daardoor snel vergeten.

Bij Lippe Wonen leggen we nagenoeg alle Ambiant vinyl vloeren voor onze klanten. Daarbij checken we eerst de ondervloer, bewerken we deze indien nodig, om vervolgens jouw Ambiant vinyl vloer er superstrak in te leggen.

Inspirerend advies in een filiaal of gewoon bij jou thuis!

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak in een filiaal of bij je thuis leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een inrichting waar je jarenlang elke dag van geniet. Naast vinyl van Ambiant, nemen we uiteraard ook alle andere vloertypen en -merken mee in ons advies.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.

Anja: "Nieuwe vinylvloer? Leuk! Ik inspireer en help je graag. Ik kan je adviseren over Ambiant vinyl en alle andere merken natuurlijk".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen