We gebruiken cookies op deze website.

Ambiant vinyl

Vinylvloeren zijn sterk en duurzaam, een lust voor het oog en een uitkomst in het onderhoud. Door het zachte materiaal dempen ze de contact- en omgevingsgeluiden en zorgen voor een goede akoestiek. Vinyl past net zo goed in een strak modern interieur als in een klassieke woonomgeving. Om al die redenen zie je vinylvloeren steeds vaker in woonbladen verschijnen. Lippe Wonen heeft de totale collectie van Ambiant vloeren in huis en legt dit fluisterstille materiaal  gratis bij jou thuis!

 

 

Vol stijl en kwaliteit

Ook in vinyl is Ambiant een heus topmerk!

Ambiant is niet alleen in tapijt, maar ook in vinyl een heus topmerk. En ja, we zeggen het vaker, maar ze combineren fantastisch design met hoogwaardige materialen. Dat spreekt natuurlijk ook voor zich voor een merk als Ambiant!

De mooie vinylvloeren van Ambiant zijn een lust voor het oog! De mooie dessins combineren erg goed met de hoogwaardige materialen. Vinyl voelt warm en comfortabel aan en heeft bovendien een dempende eigenschap. En dweilen is een fluitje van een cent.  Zo gaan comfort en praktisch erg goed samen. 

Nooit gedacht dat vinyl zo aangenaam zou zijn. Onze hele bovenverdieping is belegd met vinyl en onze kinderen spelen nu heerlijk op een comfortabele vloer.

Fam. de Vries

Leeuwarden