We gebruiken cookies op deze website.

Vinyl

Vinylvloeren zijn tegenwoordig echte eyecatchers! Prachtige dessins in hout of beton, maar ook uni of mozaïek structuren. Het leggen is met de juiste ondervloer redelijk snel gedaan. Dat doen we dan ook graag voor je bij Lippe Wonen! Kom maar eens kijken naar de vinylvloeren die we voor je hebben, we weten zeker dat er wat moois voor je tussen zit.

Tot gauw bij een van onze filialen!

Comfortabel met prachtige natuurlijke dessins: dat is typisch vinyl!

Wij vinden vinylvloeren heel erg mooi. Qua design kun je er alle kanten mee op en kwalitatief zijn deze vloeren fantastisch! Onze vinylvloeren geven zonder twijfel dat stukje flair dat je huis nodig heeft. Waarom zou jij voor vinyl kiezen? Omdat je een comfortabele vloer zoekt, of omdat je een geluiddempende vloer wilt? Vinyl biedt heel veel voordelen en praktische oplossingen.

Vind jouw vinylvloer in een van onze filialen

Bekijk onze filialen

Kenmerken van vinyl

  • Comfortabel
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geluiddempend
  • Ideaal voor vloerverwarming
  • Mooie dessins
  • Hygiënisch

Inspirerend advies in een van onze filialen of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen