We gebruiken cookies op deze website.

Quick-Step

Een ideale vloer voor elk trendy huis

Quick Step vloeren zijn op en top van deze tijd. Niet alleen kwalitatief maar ook in maar in design. Ze beantwoorden daarmee aan alle moderne ontwikkelingen en lopen in de pas met de laatste trends in mode, architectuur en interieurdesign. De kleuren en het houtkarakter van deze vloeren zijn zodanig geselecteerd dat ze bij vele smaken passen. De laminaat en pvc collectie sluiten naadloos aan op de trend van nu.

Testimonial Anja de Vegt

Kijk eerst goed naar welke stijl je in je woning wilt en welke kenmerken je belangrijk vindt aan een nieuwe vloer of raambekleding....

anja met stalen

Anja de Vegt

Styliste bij Lippe Wonen

Quick Step vloeren

Nieuwe vloer nodig na een verbouwing, verhuizing of renovatie? Of wil je de look in je interieur veranderen? Of je nu kiest voor een laminaat vloer of een pvc vloer, bij Quick Step zit je altijd goed!

Elke kamer wordt anders gebruikt en maar de kwaliteit van de vloer moet altijd goed zijn. De laminaat vloeren van Quick Step zijn voor veel mensen al bekend maar de sterke pvc vloeren van Quick Step zijn ook een lust voor het oog en toepasbaar in alle vertrekken. Voor elke sfeer is er een Quick Step vloer.

Moeite met kiezen? Wij geven je graag advies in de winkel om daar ook de hele collectie te bekijken. Liever advies aan huis? Dat kan natuurlijk ook.

Afspraak maken

quick step

platen speler

Testimonial Quick step pvc

Na 25 jaar Quick Step laminaat te hebben gehad kozen we nu voor Quick Step pvc. Comfortabel en zeer geluiddempend. En zo fijn dat het weer vakkundig gelegd kon worden.

Draaisma

Klant Lippe Wonen

Inspirerend advies in de winkel of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak in de winkel, afspraak bij je thuis of d.m.v. videobellen wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten.

Maak daarom een afspraak in de winkel of bij jou thuis of ga videobellen met een adviseur.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen u wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we u om een winkel van Lippe Wonen te bezoeken

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen