We gebruiken cookies op deze website.

Topmerken

Ambiant vloeren

Een topmerk met alle soorten vloeren in het assortiment. Maak o.a. kennis met de vtwonen by Ambiant vloeren, een pvc collectie met net dat beetje meer.

Bekijk de collectie

Quick Step

Deze slijtvaste vloeren kunnen tegen een stootje. Ze voelen bovendien erg prettig aan en zijn stil en comfortabel om op te lopen. Ze zijn verkrijgbaar in een collectie van comfortabele vloeren.

Bekijk de collectie

Luxaflex raambekleding

Naast de welbekende aluminium lamellen telt de Luxaflex® collectie meer dan 10 andere soorten zonwering. De laatste modellen zijn tevens voorzien van PowerView® Motorisation waarbij eigentijdse Domotica de klassieke touwtjes uit handen neemt.

Bekijk de collectie

mFLOR pvc vloeren

Met deze innovatieve designvloeren investeer je in een comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen vloer die overal in het huis toegepast kan worden. 

Bekijk de collectie

De Ploeg gordijnen

De Ploeg staat voor ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige gordijnstoffen, welke in eigen huis worden geproduceerd. De collecties geweven en bedrukte stoffen zijn volledig op elkaar afgestemd zodat er oneindig gecombineerd kan worden. De Ploeg heeft een rijke traditie op het gebied van wonen.

 

Bekijk de collectie

Desso tapijt

De prachtige collecties van Denim, Patterns & Shades, Desso&Ex en de nieuwste collectie Mozaic & Fresco zijn te bewonderen op deze pagina. Maar u kunt alle collectie natuurlijk ook live in onze filialen ervaren…

Bekijk de collectie

Tarkett PVC vloeren

Tarkett PVC, het gevoel van echt hout. Op deze vloer mag geleefd worden!  De verrassende keuze aan kleuren maakt kiezen nog makkelijker.

Bekijk de collectie

Verosol

Verosol binnenzonwering reguleert de temperatuur binnen en weert het zonlicht, maar biedt ook veel privacy. De unieke stoffen van Verosol weerkaatsen scherp zonlicht en heeft als eigenschap dat er geen inkijk vanaf buiten mogelijk is. Het zicht naar buiten blijft behouden. Zo heb je wel uitzicht maar geen inkijk.

Bekijk de collectie

A House of Happiness gordijnen

Wat past bij wie?... is voor A House of Happiness’ geen vraag maar een uitdaging. Als je op zoek bent naar trendy, basic, stoere, uitbundige of juist ingetogen gordijnen, heeft ‘A House of Happiness’ wat je zoek!

Bekijk de collectie

Artelux gordijnen

Artelux is voor mensen die graag hun eigen sfeer creëren en in hun persoonlijke omgeving wonen. Pas als je je eigen draai aan je interieur weet te geven, voel je je helemaal thuis!

Bekijk de collectie

Forbo Marmoleum

Een marmoleumvloer is een warme vloer en kan gelegd worden in elk vertrek. Het is een hygiënische vloer en heeft een zeer groot kleurenpalet. Het is een kleurvast materiaal en CO2 neutraal geproduceerd.

Bekijk de collectie

Novilon

Novilon® bootst in delen van haar collectie de natuur na en is nagenoeg niet van echt hout of steen te onderscheiden. Zo combineert u een fraaie ‘natuurlijke’ vloer met praktische gebruikseigenschappen. Of u nou van strak en modern of van klassiek houdt, de vloer van uw dromen ligt klaar bij Lippe Wonen!

Bekijk de collectie