We gebruiken cookies op deze website.

Ambiant

Beleef echt woongenot met de vloeren van Ambiant. En dat geldt voor alle producten die Ambiant voert. De keus aan laminaat, PVC-stroken, tapijt en vinyl is erg groot. Daarnaast is de collectie van vtwonen van Ambiant een mooie trendsetter op het gebied van PVC vloeren. Je kunt ze dan ook bewonderen in alle winkels. Kom alvast in de stemming op deze pagina’s en om de vloeren in het echt te bekijken ben je meer dan welkom in een van de winkels.

vtwonen by Ambiant

In samenwerking met de stylisten van vtwonen heeft Ambiant de pvc collectie uitgebreid met zes prachtige serie vloeren. Daarnaast is de vtwonen tapijtcollectie een echte blikvanger!

De vtwonen by Ambiant collectie is helemaal gericht op de nieuwste trends van tegenwoordig. De pvc collectie is trendy maar ook karakteristiek. Elk vertrek krijgt een bijzondere uitstraling met een vtwonen by Ambiant vloer.

Het tapijt van vtwonen by Ambiant is echt een lust voor het oog. De bijzondere texturen en dessins laten zien dat we met een luxe tapijt te maken hebben. En vind je het wat spannend om een heel vertrek te voorzien van tapijt? Een vloerkleed of een wooneiland is ook al heerlijk comfortabel. 

Bekijk de collectie

Inspirerend advies in de winkel of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak in de winkel, afspraak bij je thuis of d.m.v. videobellen wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten.

Maak daarom een afspraak in de winkel of bij jou thuis of ga videobellen met een adviseur.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen u wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we u om een winkel van Lippe Wonen te bezoeken

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen