Ambiant

Beleef echt woongenot met de vloeren van Ambiant. En dat geldt voor alle producten die Ambiant voert. De keus aan laminaat, PVC-stroken, tapijt en vinyl is erg groot. Daarnaast is de collectie van vtwonen van Ambiant een mooie trendsetter op het gebied van PVC vloeren. Lippe Wonen levert om die reden graag vloeren van Ambiant. Je kunt ze dan ook bewonderen in alle winkels. Kom alvast in de stemming op deze pagina’s en om de vloeren in het echt te bekijken ben je meer dan welkom in een van de winkels.

Ambiant PVC vloeren

Bij Ambiant pvc vloeren gaat het onder andere om mooi, duurzaam, sterk en stil. Want elke pvc plank of tegel is een lust voor het oog.

De naden sluiten precies op elkaar aan. Zo is de vloer hygiënisch te dweilen en hoef je je nergens zorgen over te maken. En of je nu met sneakers, laarzen, hakken of klompen loopt. Door de kurklaag bij de clickversie blijft het loopgeluid toch aangenaam. De dry-back serie is verlijmd op de basislaag en is om die reden heel stil. Ook fijn met vloerverwarming want pvc en vloerverwarming gaan uitstekend samen. 

Maar duurzaamheid is in deze tijd een belangrijk punt want jouw gezondheid is prioriteit! Alle pvc vloeren van Ambiant zijn ftalaatvrij, dus er zitten geen weekmakers in die in het milieu terecht kunnen komen. Bekijk alvast een greep uit ons assortiment.

Bekijk de collectie

vtwonen by Ambiant

In samenwerking met de stylisten van vtwonen heeft Ambiant de pvc collectie uitgebreid met zes prachtige serie vloeren. Daarnaast is de vtwonen tapijtcollectie een echte blikvanger!

De vtwonen by Ambiant collectie is helemaal gericht op de nieuwste trends van tegenwoordig. De pvc collectie is trendy maar ook karakteristiek. Elk vertrek krijgt een bijzondere uitstraling met een vtwonen by Ambiant vloer.

Het tapijt van vtwonen by Ambiant is echt een lust voor het oog. De bijzondere texturen en dessins laten zien dat we met een luxe tapijt te maken hebben. En vind je het wat spannend om een heel vertrek te voorzien van tapijt? Een vloerkleed of een wooneiland is ook al heerlijk comfortabel. Morgen we jou deze collectie binnenkort laten zien?

Bekijk de collectie

Ambiant tapijt

Heerlijk he, dat gevoel van tapijt onder je voeten want eerlijk is eerlijk het is wel erg comfortabel. 

Tapijt voelt warm en knus aan en is bovendien geluiddempend. Wat voor type tapijt je ook zoekt, bij Ambiant is de collectie zo eindeloos groot dat jouw tapijt er zeker tussen zit.

Al meer dan 25 jaar is Ambiant leverancier van tapijt en de collectie wordt nog steeds uitgebreid want naast comfortabel is tapijt ook gezond voor het binnenklimaat. Tapijt houdt fijnstof vast en zorgt ervoor dat stof niet gaat dwarrelen. 

Wil je meer Ambiant tapijt zien? 

Bekijk de collectie

Ambiant vinyl

Ook in vinyl is Ambiant een heus topmerk!

De mooie vinylvloeren van Ambiant zijn een lust voor het oog! De mooie dessins combineren erg goed met de hoogwaardige materialen. Vinyl voelt warm en comfortabel aan en heeft bovendien een dempende eigenschap. En dweilen is een fluitje van een cent.  Zo gaan comfort en praktisch erg goed samen. 

Bekijk de collectie

Ambiant laminaat

Planken of tegels, alles is mogelijk met het laminaat van Ambiant.

De decors van Ambiant laminaat lijken sprekend op echt steen of levendig hout. Een karakteristieke vloer of een strakke betonvloer in jouw huis? Kies jouw droomvloer bij Lippe Wonen. Voor de mooiste kleuren en meest trendy collectie nodigen we je dan ook graag uit in de winkel want de gehele collectie ligt klaar voor je in de showroom.

Bekijk de collectie

 

We gebruiken cookies op deze website.