We gebruiken cookies op deze website.

Gordijnen en vitrage

Wat is een huis zonder gordijnen? Wij zouden het écht niet weten.. Onze gordijnen zijn niet alleen sfeermakers, maar ze zijn ook nog eens super functioneel. 's Morgens de gordijnen open doen en ze 's avonds weer knus dicht doen is inmiddels een dagelijks ritueel. We gunnen je bij Lippe Wonen de allerbeste gordijnen om dat mee te doen! En drie keer raden: die staan hier al allemaal voor je op een rijtje. En mocht je niet kunnen kiezen kun je gerust een afspraak maken in een van onze filialen. 

Waarom kiezen voor gordijnen, inbetweens of vitrage....

Een ruimte waar de akoestiek goed is voelt comfortabel en prettig aan. Daarnaast werkt de juiste akoestiek ook rustgevend. Met gordijnen geef je naast een fijne akoestiek ook sfeer aan de ruimte. Hoe zwaarder of dikker de gordijnen, hoe beter voor de akoestiek. Heb je ook nog een vloerkleed dan zit jij er knus bij. 

Inbetweens en vitrage filteren het scherpe zonlicht en hebben ook een akoestische werking. Overdag schuif je ze een beetje open of laat ze lekker dicht. Jij kijkt van binnen wel naar buiten maar niet van buiten naar binnen. Fijn toch? In de avond, als het donker is, zet je een lampje aan in de vensterbank wat dat belemmert het zicht zo naar binnen.

Alleen maar voordelen aan gordijnen, inbetweens en vitrage want naast de genoemde eigenschappen zijn ze isolerend en bespaar je ook nog eens op de stookkosten.

Vind jouw gordijnen in een van onze filialen

Bekijk onze filialen

Kenmerken gordijnen

  • Sfeervol
  • Akoestisch
  • Wasbaar
  • Veel privacy

Met mijn jarenlange ervaring kan ik je alles vertellen over raambekleding. Weet je nog niet wat je wilt? Kom langs in een van onze filialen en ik vertel je graag alles. Zie ik je binnenkort?

joke

Joke

Adviseur van Lippe Wonen

Inspirerend advies over gordijnen in een van de filialen of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen