We gebruiken cookies op deze website.

Gordijnen en vitrage

Wat is een huis zonder gordijnen? Wij zouden het écht niet weten.. Onze gordijnen zijn niet alleen sfeermakers, maar ze zijn ook nog eens super functioneel. 's Morgens de gordijnen open doen en ze 's avonds weer knus dicht doen is inmiddels een dagelijks ritueel. We gunnen je bij Lippe Wonen de allerbeste gordijnen om dat mee te doen! En drie keer raden: die staan hier al allemaal voor je op een rijtje. En mocht je niet kunnen kiezen kun je gerust een afspraak maken in een van onze filialen. 

Ouwe de Wit

Persoonlijk advies van Ouwe de Wit

Wat vind jij belangrijk?

Selecteer jouw keus en bekijk je persoonlijke advies!

Kenmerken (not required)

Onze aanbevelingen

Waarom kiezen voor gordijnen, inbetweens of vitrage....

Een ruimte waar de akoestiek goed is voelt comfortabel en prettig aan. Daarnaast werkt de juiste akoestiek ook rustgevend. Met gordijnen geef je naast een fijne akoestiek ook sfeer aan de ruimte. Hoe zwaarder of dikker de gordijnen, hoe beter voor de akoestiek. Heb je ook nog een vloerkleed dan zit jij er knus bij. 

Inbetweens en vitrage filteren het scherpe zonlicht en hebben ook een akoestische werking. Overdag schuif je ze een beetje open of laat ze lekker dicht. Jij kijkt van binnen wel naar buiten maar niet van buiten naar binnen. Fijn toch? In de avond, als het donker is, zet je een lampje aan in de vensterbank wat dat belemmert het zicht zo naar binnen.

Alleen maar voordelen aan gordijnen, inbetweens en vitrage want naast de genoemde eigenschappen zijn ze isolerend en bespaar je ook nog eens op de stookkosten.

Vind jouw gordijnen in een van onze winkels

Bekijk onze winkels

Kenmerken gordijnen

  • Sfeervol
  • Akoestisch
  • Wasbaar
  • Veel privacy