Metamorfose

Dit mag oprecht een metamorfose genoemd worden! Deze klant wilde graag een complete opfrisbeurt van de woonkamer. Ze wisten niet goed hoe ze de lange kamer moesten inrichten en schakelden de hulp van onze styliste Anja in. Zij gaf een passend advies en samen met de klant kozen ze voor licht roze, geel en donkerblauwe muurverf van Flexa. Durft u het aan om diverse kleuren te combineren voor uw muren? Ook de bestaande meubels mochten vervangen worden voor nieuwe. 

Een lange rechte kamer zonder hoeken laat zich lastig inrichten, daarom bedacht Anja een prachtig wandmeubel met geïntegreerde eetbank en tv-meubel. Dit meubel werd op maat gemaakt door Edwin Sijtsma Interieurbouw & Timmerwerken.

 

De grote chaise loungue bank staat op een royaal 100% wollen Kelim vloerkleed van De Munk. Deze staat centraal in het midden van de woonkamer zodat de haard eindelijk tot zijn recht komt. De bank werd extra aangekleed met oker, groene en roze kussen in verschillende texturen.

Het voorrraam was al voorzien van 25mm zwarte jaloeziën van Luxaflex, waarmee het licht goed gereguleerd kan worden. In de achterkamer, tegen de muur, werd de eetbank op maat gemaakt. Met een dik zitkussen en gekleurde kussens is het een gezellige plek geworden waar je heerlijk kunt vertoeven.

Met de inbetweens van Eijffinger werd de achterkamer sfeervol aangekleed. De accessoires van Kapenga maken het plaatje compleet.

Bent u ook toe aan een complete metamorfose in huis? Onze styliste denkt graag met u mee en maakt een passend plan. Maak vandaag nog een afspraak!